onsdag 26 mars 2008

Herre gyyyyyyd!

Nu är det fem dagar kvar av mitt liv här i Portugal. Kan inte förstå att det redan gått mer än sex månader seadn jag flyttade hit! I början av september kunde jag aldrig tro att jag i slutet av mars månad skulle sitta här i Figueira da Foz på Sotto Major hotel och oroa mig för hur det ska gå med all min packning inför resan hem till Sverige.... Mitt liv ändrades kolosalt på ca två veckor i september, fick ett samtal och ett hett erbjudande om att jobba som dansare i ett modern/nutida kompani i Portugal, skickade film och bilder och vips, två veckor efter samtalet bodde jag i Portugal.....

Jag ångrar inte mitt beslut en sekund, trots att jag rätt drastiskt lämnade min kärlek, familj, vänner, utbildning osv. Jag är glad att jag gjorde som jag gjorde och är idag även stolt över mig själv för att klarat mig igenom livet här. Det har ju, som jag skrivit tidigare i bloggen, inte alltid varit en dans på rosor. Jag känner att jag vuxit som tusan! Jag trodde t.ex. inte att jag skulle kunna ta kritik så bra som jag gör idag. När jag numera får höra att jag suger på dittan och dattan, svarar jag det med en axelryckning och rent utsagt skiter i vad som tycks om mig. Självklart har jag blivit arg för vissa kommentarer, men de kommentarerna har sedan kastats i sopkorgen och där har de fått ruttna :)

Nu sitter jag här i min lilla lägenhet och försöker planera min packning. Inte så himla lätt! Jag har ju mitt liv här! Jag har redan skickat med grejer med syrran när hon var här och med mamma och pappa. En väska har jag skickat med rumskompisen Maria och hennes mamma och väntar på att Marias kompis "Chi hua hua" (som bodde i Sverige samtidigt som hon) ska ta den med när han i slutet av april kommer befinna sig i Stockholm. Måtte pojken vara snäll och hålla reda på väskan! Funderar vidare på alla grejer jag har här.... Har ju hälften av grejerna i casinot, i logen. Herregud vad lätt man bygger bo!

Nu är det fyra föreställningar kvar, sen kommer jag hem! Och vad ska jag syssla med då? Har ingen aning... Lite skrämmande, men ack så spännande :)

Nä, nu är det sängdags.... 04:18

Inga kommentarer: